Pikku-Pariisin tarina

Olen jo pienestä tytöstä asti leikkinyt kauppaleikkejä. Minulla oli leikkimaailmassani hajuvesikauppa, korukauppa ja vaatekauppa. Näihin satumaisiin kauppaleikkeihin uppouduin aina moniksi tunneiksi. Joten oman pikku putiikin omistaminen on ollut minulla aina haaveissani. Kun Pirjo (entinen omistaja) oli valmis luopumaan liikkeestään ja tarjosi liikkeen jatkamista minulle, tartuin tietenkin innokkaana hienoon tilaisuuteen!

Muoti, glamour ja kauniit vaatteet sekä asusteet ovat olleet aina osa minua. 
Suuri harrastukseni on jo teiniajoilta lähtien ollut kirpputoreilla ja huutokaupoissa kiertely. Niiden ihana utuinen, arvoituksellinen ja jopa historiallinen tunnelma vie mennessään. Arvostan vanhojen esineiden ja asioiden tarinaa. Ihailen naisten entisaikojen upeaa muotia, kauniita wanhoja leninkejä ja asusteita, joita silloin ennen naiset käyttivät päivittäin. 

Egologisuus, kierrätys ja kestävä kehitys ovat nyt tätä päivää ja tulevaisuutta. Osaamme myös onneksi  arvostaa sitä päivä päivältä enemmän. Siksi juuri tämä second hand ajattelu tuotteissa on vieläkin tärkeämpää. Pikku-Pariisissa onkin siksi laadukkaita vaatteita ja asusteita, jotka löytävät uuden mahdollisuuden vielä toisessa kodissa.

Naisellisuus, kauneus ja kierrätys!

Pikku-Pariisi perustettiin vuonna 1989, kun nuori naantalilaisnainen tarvitsi lapselleen iltapäivähoitopaikan ja itselleen työpaikan. Liike on toiminut vuosien varrella eri osoitteissa Naantalissa ja useammalla omistajalla.