Pikku-Pariisin tarina

Tarve kierrätykseen ja ympäristöasioiden huomioimiseen on lisääntynyt merkittävästi Pikku-Pariisin perustamisajoista. Tietoisuus halpatuotannon ympäristöhaitoista lisääntyy. Yhä useampi haluaa panostaa laadukkaisiin vaatteisiin, ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Pikku-Pariisi pyrkii vastaamaan näihin tarpeisiin.

Minulle tärkeää on jo nuoresta lähtien ollut kierrätys, ekologisuus ja kestäväkehitys. Kipinä laadukkaisiin vaatteisiin syntyi jo nuorena käsi- ja taideteollisuuskoulussa. Kiinnostus vaatteisiin ja ympäristöasioihin kasvoi niiden vuosien aikana, jolloin työskentelin ulkomailla. Luonto- ja ympäristöneuvojan tutkinto lisäsi tietoisuutta kierrätyksen tärkeydestä. Kun Pikku-Pariisin silloinen omistaja vuonna 2014 oli valmis luopumaan liikkeestään, tarjosi liikkeen jatkaminen minulle mahdollisuuden yhdistää monipuolinen osaaminen ja kokemus minulle tärkeisiin arvoihin.

Olen kehittänyt Pikku-Pariisista monipuolisen liikkeen, jonne on helppo tuoda vaatteita ja asusteita myyntiin sekä tehdä hyviä löytöjä.

Pikku-Pariisi on vakiinnuttanut paikkansa Naantalin katukuvassa ja yhä enenevässä määrin myös Naantalissa vierailevien matkailijoiden keskuudessa. Naantaliin kannattaa tulla jo pelkästään ostoksille Pikku-Pariisiin.

Pikku-Pariisi perustettiin vuonna 1989, kun nuori naantalilaisnainen tarvitsi lapselleen iltapäivähoitopaikan ja itselleen työpaikan. Liike on toiminut vuosien varrella eri osoitteissa Naantalissa ja useammalla omistajalla. Vuonna 2014 aloitin Pikku-Pariisin kauppiaana.