Tuo myyntiin

Pikku-Pariisi toimii myyntitiliperiaatteella, mikä tarkoittaa, että hinnoittelemme ja myymme tuotteesi. Voit esittää toki toiveita omien tuotteittesi myyntihinnoista.

Myyntiaika on kaksi kuukautta, jonka jälkeen tilitämme sinulle 40 prosenttia tuotteen myyntihinnasta, tai sovittu summa. Pikku-Pariisiin jäävästä osuudesta maksetaan kaikki myynnistä aiheutuneet kulut ja verot. Myyntiin tuominen ei erikseen maksa mitään.

Tilamme ovat rajalliset, joten max.20 tuotetta/asiakas.

Myymättä jääneet tuotteet säilytetään putiikissa vielä 2 viikon ajan, myyntiajan loputtua, jonka jälkeen ne menevät hyväntekeväisyyteen. Reagoithan siis nopeasti myyntitiliaikasi loputtua. Säilytä sopimus!

Otamme myyntiin sesonkiin sopivia laadukkaita, nykyaikaisia, ehjiä, puhtaita ja sileitä vaatteita. Tuotteen ei tarvitse olla välttämättä huippumerkkiä; tärkeämpää on laatu, kunto ja ajanmukaisuus. Tarkistathan myös, että kaikki napit ovat tallella, vetoketjut toimivat ja saumat ovat ehjiä. Pikku-Pariisin asiakkaat arvostavat erityisesti laadukkaita materiaaleja ja tunnettuja hyviä merkkejä.

Otathan ystävällisesti yhteyttä, ennen kuin tuot tuotteita myyntiin!

Hyväntekeväisyyskohteemme:

Turun SPR:n kontti

Naantalin Seurakunta

Naantalin Kaupunki