Yhteistyössä

Yhteistyökumppanini EKORU:n tyylikkäät korusarjat vanhoista hopealusikoista ja -haarukoista ja käytöstä poistetuista suomalaisista kolikoista. Myynnissä myymälässämme!

CARLA COUNTRY COTTAGE Carita Lankinen; Käsityöläinen. Käyttää töissään pellavaa, hamppupellavaa, puuvillaa, villaa ja silkkiä, joita värjää monin eri menetelmin sekä kirjailee, huovuttaa tai kauhduttaa ym. Suunnittelee ja valmistaa upeita vaatteita ja koruja. Työskennellyt aiemmin 20 vuotta elokuva- ja teatteripuvustuksen parissa. Pitää epätäydellisyyden kauneudesta, sadunomaisesta herkkyydestä ja luonnon lumosta.

HUIGEEn nimi tulee kahden äidin huumorista, huikeista ideoista ja tulevaisuuden visioista. HuiGee on ajatus ja unelma vaatteista, jotka eivät ole ainostaan huikeita, vaan osa pukeutujansa persoonaa. Anna vaatteidemme olla osa sinun upeaa arkea, sillä vaatteemme on tehty kestämään elämäsi seikkailut. Kaikki vaatteemme suunnitellaan Suomessa rakkaudella. HuiGeen oma tiimi, sekä pääsuunnittelijanamme toimiva Camilla Mikama luovat yhdessä käytännöllisiä, mukavia ja laadukkaita vaatteita juuri sinulle.